Анди не успя да се пребори за живота си!

11
22-годишният русенец страдаше от злокачествен тумор в мозъка
22-годишният русенец страдаше от злокачествен тумор в мозъка Снимка: Личен архив

22-годишният русенец страдаше от злокачествен тумор в мозъка

Тъжна вест съобщи вчера сестрата на 22-годишния русенец Андриан Георгиев - Камелия във Фейсбук страницата „Да помогнем на Анди“.

"Тази вечер си отиде най-прекрасния човек на света. Анди почина и остави празнина в душата ми завинаги! Без теб нищо няма да е същото. Без теб утеха няма.. Без теб нищо вече нищо няма значение. Не мога да ти кажа сбогом, казвам ти довиждане. Ще се видим отново. Обичам те Анди", пише Камелия Георгиева. 

Младежът страдаше от злокачествен тумор в мозъка и претърпя няколко операции и лечение в Турция.

През февруари стана ясно, че размерът на тумора намалява и лечението в Турция има резултат. Това даде надежда на семейството, че Анди може да се справи с коварното заболяване и допреди месец имаше само добри новини. За съжаление последва рязко влошаване на състоянието на младежа, за да се стигне и до фаталната развръзка.

Започнах кампанията с много вяра и никога не приех думите на лекарите, че за него шанс няма. Израснахме заедно един до друг в добро и лошо. Той е част от сърцето ми, моята опора и не си представям живота без него“, сподели преди време сестрата на Анди.

Утре в 14:00 ч. ще бъде погребението на Анди в гробищен парк Чародейка юг, допълни неговата сестра.

"Всеки който има възможност да го изпрати заедно с нас срещата е в 13:00 ч. пред църквата", пише Камелия Георгиева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари