Анатоли Станев с приемен ден за граждани всеки вторник

0
За среща с областния управител е необходимо предварително записване на телефонен номер: +359 82 812 223
За среща с областния управител е необходимо предварително записване на телефонен номер: +359 82 812 223 Снимка: Dunavmost, архив

Всеки вторник от 14.00 до 16.00 часа областният управител на Русе Анатоли Станев ще има приемен ден

 По време на него той ще се среща с граждани и ще отговаря на техните въпроси. Припомняме, че водещ за него приоритет ще бъде ефективната, а не формална връзка с жителите на региона.

„Считам, че добрата комуникация между институциите и обществеността трябва да е водещ приоритет пред всеки ръководител на администрация. Хората се измориха от това да поставят питанията си пред всевъзможни началници и да не получават конкретен отговор, а просто израз на някакви намерения.“, каза Станев. „За да се отговори адекватно на всички предложения, а подадените сигнали и жалби да намират своите бързи решения, ще разчитам на екипа на Областната администрация, който вярвам, че е изграден от доказани професионалисти. Ако се налага на срещите, ще присъстват и съответните експерти. Искам хората от областта да знаят, че има пред кого да поставят вижданията си и проблемите, пред които са изправени. Тук те не само ще бъдат вежливо посрещнати и изслушани, но и ще намерят отговор на въпросите си.“, допълва още областният управител.

За среща с областния управител е необходимо предварително записване на телефонен номер: +359 82 812 223. Записването може да стане на посочения телефон всеки работен ден от 09.00 до 17.30 часа.

Обмисля се и провеждането на изнесени приемни по общините. Все още обаче е рано да се каже от кога би започнала инициативата. Тя ще бъде обсъдена със съответните органи на местната власт.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    2
    Мунчо
    Както в РИОСВ е оставил хаос, така и като областен управител ще твори всякакви глупости.
  • 4
    1
    ivan ivanov
    Пълен Льолю! От ден 1 показал на всички хора в администрацията ,че няма да се върши нищо от това което е започнато. Да ни е честит новият стар Герберски модел. Благодарим ти Слави!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари