Анатоли Станев: Не съм напуснал ИТН

3
Адвокатът от "Русенската долина на химията" няма никакво намерение да става от директорския стол на Областната управа на Русе
Адвокатът от "Русенската долина на химията" няма никакво намерение да става от директорския стол на Областната управа на Русе

Адвокатът от "Русенската долина на химията" няма никакво намерение да става от директорския стол на Областната управа на Русе

Областният управител на Русе Анатоли Станев от днес е на работа след десетдневна отпуска, съобщи той, цитиран от БРЯГ.

След трусовете в партия „Има такъв народ“ (ИТН) и напускането на шестима депутати, сред които и вече бившият областен координатор на ИТН за Русе Светлин Стоянов, се появили слухове, че и Станев вече не е в редиците на партията, от чиято квота той е на поста.

Тази информация областният на Русе коментира така: „Не съм напуснал ИТН и няма динамика в партийното ми членство.“

Светлин Стоянов: Аз предложих Анатоли Станев за областен управител

<strong class='keys'>Светлин Стоянов</strong>: Давах имена за шефове на ВиК и АПИ в <strong class='keys'>Русе</strong>, Караджов не ги хареса

Следващите му опити за кадруване обаче останали неуспешни. Отцепникът от Русе е давал и имена за шефове на ВиК и АПИ в Русе, но Караджов не ги харесал.

 

По думите на депутата, той е предлагал по 2-3 имена за всяка позиция, за която са му искали – управлението на АПИ в Русе, БГ Тол, ВиК. Хората били както експерти, така и партийни номинации от ИТН. От 15-те имена Гроздан Караджов не харесал нито едно,

Адвокатът от "Русенската долина на химията" се настани удобно в директорския стол на Областната управа на Русе благодарение на "Има Такъв Народ".

Припомняме, че две отворени писма – за и против, разделиха гражданите по въпроса дали бившият директор на РИОСВ - Русе Анатоли Станев има качествата да бъде новият областен управител на крайдунавския град.

От ИТН - Русе излязоха с позиция за категоричната си подкрепа на тази номинация, а депутати от ПП - Русе заявиха, че не могат да коментират кандидатурата, тъй като предложението не е тяхно, а на ИТН

В крайна сметка, независимо от общественото брожение сред русенци, Станев седна на директорския стол на Областната управа на Русе и няма никакво намерение да става от него.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    5
    Мунчо
    Ънътоли, вдигай гълъбите!
  • 5
    4
    Свиневъд
    Свинята от колажът вече е достатъчно угоена, и е готова за транжиране. Коя е свинята ли? Изборът е Ваш.
  • 16
    3
    Любо
    мърша долна
  • 20
    2
    Тоя е наглец!
    Абе, продажник и предател! Абе, подлого на сакатия ви учиндолски "лидер", дето не може без чужда помощ и задника си да помести от дивана! И дето си въобразил, горкият инвалид, явно в момент на умопомрачение, че ще разиграва цяла една държава и ще се гаври с българския народ! Не ти ли стига, че провали два парламента бе, Сакото нищожество?! Само че, Анатоли, ти може да нямаш намерение да напускаш стола на областен управител, но правителството има намерения да те изрита и ще го направи! Чалгарската ти сбирщина вече е "опозиция", хвана се на хорото с ДеПеСе-то на сценариста ви и с Копейкин! Не може жертвата да позволи на палачите си да продължават да управляват, не може! Ами, грабвай десетина пакета памперси и заминавай при дивана на Чалгаря на Републикаат, който опростачи три поколения българи с порнографското ки и просташко шоу! А, и кажи на Тошко Африкански да си затвори най-после мръсната уста, понеже отвори ли я - ега ти отвратителната и задушлива смрад!
  • 28
    1
    Недоумяващ
    Дали А.Станев олицетворява морала на ИНТ,дали ако запитам Тошко ще ми отговори??
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари