Ананиев пак изкърти мозъците ни

12
Новата заповед на Министър Ананиев е триумф на йоридическата безмисленост
Новата заповед на Министър Ананиев е триумф на йоридическата безмисленост Снимка: БГНЕС

Новата заповед на Министър Ананиев е триумф на йоридическата безмисленост и като обобщение на пълната некадърност на правителството в цялост, което дори един читав юрист не може да намери, само йористи от резервната скамейка на ГЕРБ.

На вашето внимание предлагам откъс от заповедта, където се дава възможност на лицата "на видима възраст на 60-години" да посещават в посочения диапазон магазините. Пет минути бях в професионален шок. Това какво означава - ако си младолик старец, не можеш, но ако си преждевременно остарял, се вписваш в разпоредбата. И какъв е критерият да се проверява кой е на "видима възраст"?!?!! А пък жените около тази възраст представете си как ще си признаят? То толкоз мазила и грим и процедури да изглеждат по-млади, а сега някакъв си дядка ще ги кара видимо да изглеждат баби, за да се вредят в магазина!!!!

Нямам сили вече, хора. Дипломите юристите отдавна си ги изгризахме от ужас. Правото се превърна в циркова акробатика на недоучили йористи от рабфак.

Четете и немейте! И се опитайте, ако искате утре да пазарувате сутринта, да изглеждате одъртели....

Елена Гунчева

* Понеже получавам забележки за "йорист" и "йоридическа ", уточнявам, че юрист е човек, завършил право, магистър по право и практикуващ право. Йорист е парашутист от партия, имащ незнайно как диплома по право и незнаещ законите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари