Ан Хечи едва ли ще оцелее след тежка катастрофа

4
Актрисата остава в кома и е получила "тежка аноксична мозъчна травма"
Актрисата остава в кома и е получила "тежка аноксична мозъчна травма"

Актрисата остава в кома и е получила "тежка аноксична мозъчна травма"

Американската актриса Ан Хечи едва ли ще оцелее, съобщи семейството ѝ, след автомобилната катастрофа по-рано тази седмица, при която автомобилът ѝ бе обхванат от пламъци, информира BBC (Би Би Си), предава Дарик радио.

Тя остава в кома и е получила "тежка аноксична мозъчна травма", казаха те – състояние, при което мозъкът е лишен от достатъчно кислород.

"Искаме да благодарим на всички за добрите пожелания и молитви за възстановяването на Ан и да благодарим на всеотдайния лекарски екип и прекрасните медицински сестри", добавиха те.

Миналата седмица колата на Хечи се блъсна в двуетажна къща в Лос Анджелис и се запали.

Полицията съобщи, че предварителните кръвни тестове са показали наличие на наркотици в организма ѝ - но са необходими допълнителни изследвания, за да се изключат вещества, дадени на актрисата в болницата.

От полицейското управление на Лос Анджелис съобщиха за медиите, че инцидентът се разследва като тежко пътнотранспортно произшествие, причинено от шофиране под влияние на наркотици.

53-годишната Хечи е майка на две деца се е снимала във филми като "Дони Браско", „Шест дни, седем нощи” и римейка на "Психо" от 1998 г. Тя е и бивша партньорка на водещата на американско токшоу Елън Дедженерис.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари