Американското посолство заклейми Костадин Костадинов: Отвратителна и изпълнена с омраза реторика

1
От парламентарната трибуна той  "сбърка" името на вицепрезидента на САЩ Камала Харис, наричайки я Камила Харис
От парламентарната трибуна той "сбърка" името на вицепрезидента на САЩ Камала Харис, наричайки я Камила Харис Снимка: Facebook /@U.S. Embassy Sofia

Американското посолство в София заклейми поведението на лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов,

От парламентарната трибуна той  "сбърка" името на вицепрезидента на САЩ Камала Харис, наричайки я Камила Харис, докато коментираше посещението на премиера Кирил Петков във Вашингтон. А на забележката на председателя на парламента Никола Минчев Костадинов отговори: "Бъркам ги животинските имена понякога".

В петък на това поведение, без да посочва поименно Костадинов или "Възраждане", реагира прокуратурата. В декларация, обявена във Фейсбук страницата й, прокуратурата обяви, че има политици, които правят провокации в полза на чужди интереси. Тя се закани, че ще изпълни задълженията си, ако установи престъпления. След това от прокуратурата са уточнили пред вестник СЕГА, че визират точно Костадинов и изявите му в парламента от сряда.

Американското посолство сега споделя публикацията на прокуратурата с коментара, че "често е по-добре да игнорираме отвратителната и изпълнена с омраза реторика и да се съсредоточим върху по-благородни усилия за сближаване на хората. Понякога обаче ние, като общество, трябва да изразим мнението си открито". Посолството цитира Жан Жак Русо, че "обидите са аргументи, използвани от онези, които грешат" и благодари "на българските граждани и на прокуратурата, че защитиха основното човешко достойнство и посочиха това, което е погрешно".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    11
    \\''
    Къде са онези българофоби николайо хаджидженр0ф, арманът сбарканян, елена поптодорофа, илиян фасилеф, ифо инджеф, ристю иф@н0ф, ифайло мирчефци и всяка дурга продажна сган, хибриди на изчадията на сащ? Защо не изскочат от бърлогите си и не заклеймят агресията на сащническия посланик и намесата му във вътрешната политика на България?! николайо хаджидженд0ф, няма ли да залееш посолството на сащ с боя?! Вън на терориста и агресор сащ от България!
  • 0
    10
    Иван
    Тази циганора да се маха,айде кьм Америка,да я нема!
  • 8
    9
    Пппрп
    Тази ашладисана Американка докога ще се меси Не оправдавам Костадинов,но той защитава дома си .а тази госпожа да спре да си вре носа навсякъде
  • 8
    8
    l;;
    Вижте изверга на снимката! Чудовище! България немедлено трябва да изгони сащническия посланик завинаги от България! България немедлено трябва да прекрати дипломатическите отношения със сащ! България трябва немедлено да изгони сащническите войски от България, трябва да изгоним всички сащнически НПО-та, които са тук по поръчение на цру на сащ! България трябва немедлено да заклейми сащ за световен агресор и за терористична държава!
  • -5
    7
    до ...
    ще вземе мнозинство когато си извадиш тиквата от задника, тоест никога.... дебилите дето му давате гласове за щастие сте малко
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари