Амелия-Мира триумфира в „Игри на волята”

0
Самотната майка елиминира опонентката си след състезание, което тестваше тяхната ловкост, точност и бърза мисъл
Самотната майка елиминира опонентката си след състезание, което тестваше тяхната ловкост, точност и бърза мисъл Снимка: NOVA

Неомъжената майка на две деца Амелия-Мира триумфира в първата битка за елиминация в риалити предаването “Игри на волята”.

27-годишната дама от отбора на красивите Славяни победи своята опонентка Анита, номинирана да защити мястото си в приключенското шоу от своето племе – това на силните Прабългари.

Драматичният двубой за оставане в “Игри на волята: България” се състоеше от няколко елемента. Първо дамите трябваше да развържат въже и да освободят металната сфера. След това трябваше да преминат през въжен мост с двете дървени плоскости. В третия етап трябваше да прережат въже, мятайки брадва и да свалят сандък на земята. В него има 6 торбички с пясък, които трябваше да пренесат до следващия етап. Четвъртият етап включваше ловко мятане на торбичките в шест мишени. Последният етап бе пъзел.

Анита бе в отбора на Прабългари, които в първата седмица живяха на безлюдния плаж. Амелия-Мира пък се радваше на лукс с племето си на красивите Славяни.

Номинациите на Прабългари, след които отпадна Анита, бяха напрегнати. Стоян я номинира, защото се е развикала по време на играта. От своя страна Анита номинира Юлиян “според мен трябва да излезе силен мъж, за да победи”, мотивира решението си тя. Юлиян не є остана длъжен и на свой ред даде гласа си за Анита. Гичка също даде гласа си за Юлиян, защото според нея той на моменти е агресивен и вика без причина. Пламен гласува за Гичка, защото смяташе, че тя е готова за тази елиминация. Роберта и Георги също номинираха Анита, защото според двамата тя е отрицателно настроена. Последна беше Венцислава, която даде гласа си за Георги, като най-силен и здрав.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари