„Алфа Ромео“ изгоря в центъра на Русе

5
През последното денонощие екипите на пожарната са излизали на три сигнала за произшествия
През последното денонощие екипите на пожарната са излизали на три сигнала за произшествия Снимка: Архив

През последното денонощие екипите на пожарната са излизали на три сигнала за произшествия

На 6 май, за времето то 04:02 до 05:45 часа, два екипа от Втора РСПБЗН – Русе с 6 служители и техника, са пратени на сигнал за пожар в паянтова постройка на улица "ТЕЦ Изток". При пристигане на адреса екипите са установили, че гори постройка, пригодена за дърва. Огнеборците са потушили запалването. Причините за възникването му се изясняват. Пострадали хора няма.

Същата нощ, за времето то 04:55 до 05:45 часа, екип от Втора РСПБЗН е насочен по сигнал за пожар в лек автомобил на улица "Войводова" в Русе. На място огнеборците установяват, че горенето е възникнало в двигателната част на автомобил с марка „Алфа Ромео“, като се предполага, че е вследствие на късо съединение. Запалването е потушено.

Миналата нощ, от 23:50 до 03:30 часа, седем служители от Втора РСПБЗН – Русе с два автомобила са пратени на сигнал за пожар в къща в село Просена. На местопроизшествието пожарникарите са заварили да гори покрив и втория етаж на къщата. Запалването е възникнало, заради необезопасен комин - пукнатина в комина и преминаваща до него греда от покривната конструкция. При инцидента няма пострадали хора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари