Александър Вучич: Сърбия не се е намирала в толкова трудна ситуация от 24 години насам

0
Белград е като Казабланка през последните седмици, отбеляза сръбският президент
Белград е като Казабланка през последните седмици, отбеляза сръбският президент Снимка: ЕПА / БГНЕС

Белград е като Казабланка през последните седмици, отбеляза сръбският президент

Президентът на Сърбия Александър Вучич оцени, че през последните 24 години Сърбия не е била в толкова трудна ситуация, в каквато е днес, съобщава вестник "Политика", цитиран от БТА.

Вучич каза, че "в бъдеще ще се изправим пред трудни избори и много проблеми, и че живеем във време, в което дейността на Агенцията за сигурност и информация (БИА) е особено важна, главно по отношение на външния фактор".

Говорейки на церемония в Агенцията за сигурност и информация, където бяха отбелязани 123 години от създаването на Отдела за поверителни полицейски въпроси и 20 години от създаването на Агенцията, каквато е днес, Александър Вучич каза, че "Белград е като Казабланка през последните седмици: когато имаме гости от Русия, откриваме тези от западните служби, които ги следят отблизо, а когато имаме гости от Запада, откриваме други, които ги следят отблизо".

Това показва колко се интересуват те не само един от друг, но и от това късче от нашата страна, което бихме искали да запазим за себе си и нашето поколение. Този път, не по наша вина, сме въвлечени в омагьосан кръг, от който няма изход“, каза Вучич.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари