Александър Симов се ожени

7

Депутатът Александър Симов се ожени в събота за любимата си Юлия Ал-Хаким.

Кумове им станаха Нона Йотова и Богомил Бонев, с които са семейни приятели и на които младоженците се възхищават като двойка.

Булката бе с нестандартна, но много ефектна рокля - черна с бял мотив, известен във висшата мода като пейсли. Изборът бе случаен, но се оказа, че това е зороастрийски символ на вечността и живота. Освен това е мотив, който се използва от много иранки в официалните им рокли, казва Юлия, която е с персийски корени, сподели 24 часа.

Вратовръзка със същия мотив си сложи пък младоженецът. Халките им са от бяло и розово злато, като в нейната са вплетени и брилянти. А букетът е от лилави и кремави рози и лилави орхидеи.

Юлия и Сашо са заедно вече 6 години. И двамата са журналисти, тя е и международен анализатор. Малко след запознанството им той се пренася при нея с една торба дрехи и над 10 кашона с книги. Не са им нужни години, за да разберат, че всеки от тях е намерил у другия сродната си душа, своята половинка. А преди малко повече от две години, дни след като стана депутат, Сашо предложи на Юлия и двамата се сгодиха.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари