Александър Деянов-Скилър: Лепнаха петно върху името ми, заставам зад проекта си

0
Никога не съм срещал Васил Божков
Никога не съм срещал Васил Божков Видео: bTV

Певицата Лиляна Деянова, известна като Лилана, и съдружникът й Мартин Димитров, остават в ареста окончателно. Апелативният спецсъд намали паричната гаранция на брат й Александър Деянов-Скилър с 50 хиляди лева.

Тримата са обвинени за злоупотреба с евросредства. Ето какво сподели Скилър, братът на певицата и световен шампион по бийтбокс, пред камерата на bTV.

Александър Деянов е управител на фирма бенефициент по проект за иновации в бийтбокса за 434 хиляди лева. И води две дела за неизплатена част от средствата.

Казва, че не може да бъде конкретен как са спрени парите, но мисли, че „от българска страна станаха нещата“.

Аз съответно оспорвам това тяхно решение в административния съд“, обяснява Деянов.

Що се отнася до обвинението на сестра му: „Моята връзка със сестра ми е, че тя ми е сестра. Разбира се, помагала ми е с идеи, със съвета, тъй като тя разбира от бизнес“, казва бийтбоксерът.

Знам, че в последно време много усърдно работиха по ТОЛ системите, АПИ, но не мога да бъда конкретен с какво точно са се занимавали. Знам, че много се бореха за това, шуми се сега за сигнали, които те са подавали, но това е, което знам“, казва Скилър.

Деянов уточни, че не знае нищо за взаимоотношенията на сестра си с Васил Божков.

Аз само знам, че с този човек, с който всички я свързват и говорят, аз никога не съм се срещал, никога не съм общувал, никога не съм имал каквото и да е било общо“, казва бийтбоксерът.

Моят живот в момента е откраднат, върху моето име е лепнато едно огромно петно, незаслужено, несправедливо петно, което аз ще направя всичко, за да изчистя. Както виждате - аз заставам с лицето си и мога да говоря за проекта, който съм развил, заставам зад идеята“, казва Деянов.

Лилана, съдружникът й и брат са разследвани и за участие в организирана престъпна група. На Деянов е наложена гаранция от 50  хиляди лева. Един от съдиите е с особено мнение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари