Албанец поиска да го пратят в затвора, за да се оттърве от жена си

0
Мъжът е бил поставен под домашен арест за престъпления, свързани с наркотици за няколко месеца и са му оставали още няколко години от присъдата, каза капитанът на карабинерите на Тиволи Франческо Джакомо
Мъжът е бил поставен под домашен арест за престъпления, свързани с наркотици за няколко месеца и са му оставали още няколко години от присъдата, каза капитанът на карабинерите на Тиволи Франческо Джакомо Снимка: ЕПА/БГНЕС

Албанец, поставен под домашен арест в Италия се появи в полицейски участък с молба да бъде изпратен зад решетките, защото животът със съпругата му у дома е непоносим

Това съобщи италианската полиция, цитирана от скопския телевизионен канал ”Телма“ и Агенция Фокус. 

30-годишният албански гражданин, който живее в Гуидония Монтечело, близо до Рим, е заявил, че "вече не може да се справи с принудителната извънбрачна връзка със съпругата си", се казва в изявление на карабинерите в град Тиволи.

„Обезпокоен от ситуацията, той искаше да избяга, отиде при карабинерите да поиска да излежи присъдата си зад решетките“, казаха италианските карабинери.

Мъжът е бил поставен под домашен арест за престъпления, свързани с наркотици за няколко месеца и са му оставали още няколко години от присъдата, каза капитанът на карабинерите на Тиволи Франческо Джакомо.

Той каза, че "животът му се е превърнал в ад и той вече не може да издържа, затова иска да влезе в затвора", обясни капитанът.

Когато отишъл при карабинерите, мъжът бил арестуван за нарушаване на домашен арест и съдебните органи наредили да бъде изпратен в затвора.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари