Активно усвояване на пари от еврофондовете

0
Това е основният приоритет на Пламен Стоилов
Това е основният приоритет на Пламен Стоилов

Кметът Пламен Стоилов отчете третата година от мандат 2015 - 2019 г.

Основен приоритет в работата на Община Русе е усвояването на пари от еврофондовете. 

И както всички виждаме, този приоритет е поставен на пиедестал. Ударното усвояване на пари е видимо в целия град, което сме показвали многократно. От толкова много усвояване, общинските чиновници вече позагладиха косъма, но това не означава, че не се оглеждат за още и още... 

Да не забравяме, че апетитът идва с яденето.

„Днес Русе следва амбициозна визия за европейско развитие и все по-уверено се утвърждава и отстоява позициите си на град-лидер. Дадохме началото и продължихме изпълнението на ключови проекти, които ще обърнат града с лице към река Дунав, активно инвестирахме в образование, здравеопазване, облагородяване на кварталите и стартирахме мащабни инфраструктурни подобрения в целия град, каквито не са предприемани от десетилетия".

Това каза днес кметът на община Русе Пламен Стоилов, който заедно с екипа си отчете третата година от управленския мандат 2015 – 2019 г. и посочи приоритетите занапред.

Стоилов акцентира на изпълнението и стартирането на ключови проекти с европейско финансиране, чрез които се инвестира в градската среда, транспортната свързаност, образователната инфраструктура, опазване на културно-историческото наследство и създаването на условия за активен и здравословен начин на живот.

"Уверен съм, че с високото темпо на работа и мотивация на общинската администрация, заедно с Общински съвет – Русе и в най-голяма степен с доверието и подкрепата на гражданите, ще продължим да утвърждаваме Русе като модерен и перспективен град за живеене и развиване на бизнес“, каза в обръщението на кмета Пламен Стоилов.

Желаещите могат да се запознаят с пълния отчет:

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари