Ако сте с коремче, пъшкате при клякане и всичко ви боли - значи сте в средната възраст

1
Британците считат, че тази възраст настъпва около 47-мата година от живота ни
Британците считат, че тази възраст настъпва около 47-мата година от живота ни

Ако всичко ви боли по тялото, ако сте пуснали коремче и не знаете кои песни са на върха на класациите, това са сигурни признаци, че сте навлезли в средната възраст, пише в. "Дейли мейл", цитиран от Дарик.

По какво друго личи, че вече не сте първа младост? Когато пъшкате при клякане, считате полицаи и доктори за прекалено млади за професията им и ако често възкликвате: "По мое време, когато бях млад, нещата бяха съвсем различни!"

Вестникът цитира проучване, проведено сред 2000 пълнолетни британци и поръчано от компанията за хранителни добавки "Хелтспан".

Мнозинството от поданиците на Нейно Величество считат, че средната възраст настъпва на 47 години. Мъжете обаче си давали годинка в повече - на 48, а считали, че при дамите тя настъпва доста по-рано - на 45.

Британците са убедени, че в наши дни, в предверието на старостта се достига доста по-късно, в сравнение с предишните поколения.

Една десета от британците на средна възраст се считат за прекалено млади, за да се тревожат за инфаркти и инсулти.

По думите им този период от живота не е толкова лош, колкото всъщност са си го представяли, и се явява по-скоро състояние на духа, отколкото реална биологична възраст.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари