Ако не можете да косите, елате и асфалтирайте поляните!

0

Хората все повече се оплакват, че нямат никаква комуникация с кмета и местната управа на Русе.

В много от случаите, гражданите са принудени да пишат до редакцията на Dunavmost,  за да получат гласност на своите проблеми, защото писмата до кмета не получават отговор.

Илияна Недева ни пише за поредна година, за да свършат работата докрай някой фирми.

Косенето на трева в крайните квартали, комарите и кърлежите са основен проблем на русенци всяка година по това време. Г-жа Недева се оплаква, че косенето в квартал "Дружба" се извършва на части и не обикновено не се довършва докрай.

"В началото на месец май дойдоха и окосиха едната страна на улица "Н. Вапцаров" (обръщалото на тролеите).

Днес се коси от долната страна на обръщалото (към 10:30 часа) и толкова се зарадвах, че ще прехвърлят и над обръщалото, но уви. Не искам да чакам още един месец за да се сети някой, че отсрещната страна на улицата е заприличала на джунгла.

Около блок МНО 5 всяка вечер играят на паркинга и тревните площи най-малко 20 деца, до блока преди години даже имаше и полянка с врати за футбол, но сега от трева не може да се различи какво е било. Писали сме до Кмета и Общината много пъти за изграждането на площадка за децата, но и тогава отговор не получихме.

Ако не можете да косите, елате и асфалтирайте поляните, както тротоарите, че поне да има къде да играят децата. Или като ще косите, поне косете целия квартал, а не отчасти. (В Здравец за три месеца косите за трети път, а тук на обръщалото не сте се качили и един път).", оплаква се г-жа Недева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари