АЕЦ Козлодуй набира студенти за платен стаж

0
По 900 лева на месец плюс безплатен транспорт и общежитие
По 900 лева на месец плюс безплатен транспорт и общежитие

АЕЦ Козлодуй започна набирането на студенти за платени летни стажове в дружеството.

Работният ангажимент е с продължителност минимум четири непрекъснати работни седмици в периода от 15 юли до 15 септември. Стажантите имат възможност за ползване на безплатен служебен транспорт и настаняване в общежитие.

Предназначен е за студенти от специалностите: Ядрена енергетика, Топло и ядрена енергетика, Промишлена топлоенергетика, Електроенергетика и електрообзавеждане, Топлотехника, Хладилна и климатична техника, Електроснабдяване и електрообзавеждане, Електроника, Автоматика, информационна и управляваща техника, Компютърно управление и автоматизация, Машиностроителна техника и технологии, Машиностроене и уредостроене, Приложна ядрена физика, Ядренофизични методи, Ядрена енергетика и технологии, Ядрена химия, Радиохимия и радиоекология, Инженерна химия и съвременни материали и други в сферата. С предимство ще се приемат стипендиантите на централата.

Минималното изискване е завършен трети курс по някоя от обявените специалности с изкаран минимален среден успех 4,5 от предишен семестър. Предимство е владеенето на чужд език, удостоверено със сертификат. Избраните ще получават 900 лева на месец за стажа в централата.

Желаещите да кандидатстват трябва да подадат заявление по образец, мотивационно писмо и уверение със среден успех от предишен завършен семестър. Документи се подават до 21 юни включително. Класирането ще се обяви до 5 юли, уточниха от АЕЦ „Козлодуй“. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари