Адриан не е бил мишената на бандитите?

1
Бандитите са направили грешка при похищението на младежа
Бандитите са направили грешка при похищението на младежа

Бандитите, отвлекли и върнали за откуп Адриан Златков, са направили грешка при похищението на младежа.

Тази версия засилено се гледа от МВР заради неизвестни досега детайли около похищението, пише в. "Уикенд".

Според ченгетата мишената на терористите не е бил младежът, а татко му, който обичайно шофирал черната лимузина Мерцедес С класа. Заради затъмнените стъкла на тузарското возило обаче похитителите не могли да разпознаят, че колата не е управлявана от Тони Златков. Когато са спрели за мнима полицейска проверка возилото, бандитите са променили плана си на действие и са похитили момчето, за да не пропадне отвличането в зародиш. 

"Адриан е шофирал червено Ферари и джип, а таткото е карал мерцедеса. В онзи ден обаче синът е взел лимузината на баща си , за да иде на работа. и така попаднал в плен вместо родителя си", смятат криминалисти.

Именно заради това основната версия, по която работят ченгетата, е, че отвличането може и да е поръчано от бизнес партньор или стар познат на Тони Златков. През последните години собственикът на "Софавто" често мени съдружниците си. Навремето той бе ортак с боса на друга голяма софийска автокъща "Капитолия" - Салех Асил, който през 2008 г. преживя опит за отвличане от "Наглите", за щастие осуетен в зародиш. 

Според запознати с бизнеса на Тони Златков в последно време той е имал търкания със съдружника си Тихомир Ценов, както и с Мирослав Пейчев - Миро Лавацата, който е финансирал закупуването на строителна техника за над 40 милиона лева, отдавана под наем от "Софавто" на строителни компании.

"Проверява се версията, че човек от близкото обкръжение или на бащата, или на сина е замесен с отвличането", коментираха лаконично от МВР. Самият Златков обяви пред медиите, че не подозира никого конкретно.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари