А защо алеите в Парка на младежта са в такова състояние?

8

Русенец алармира за състоянието на парковите алеи в Русе

В групата "Писмо до кмета на Русе" Михаил Михов е публикувал снимки, от които ясно се вижда раздробения асфалт.  Русенецът е забелязал, че любимото място за отдих на русенци очевидно не се поддържа добре.

"Паркът на младежта. По алеите не може да се карат ролери, тротинетки, децата не могат да се учат да карат колело по такива разбити алеи. Между Вазата и Английската гимназия има многогодишен неасфалтират трап с дълбочина около 30 см. Защо? Велоалеята покрай Алеи Възраждане е покрита с кал, още преди да започне разкопаването.

Защо не се чисти калта от велоалеята? Самият ремонт на Алеите също някак съответства пейзажно на цялата картинка на парка... Защо това място създава впечатлението, което създава?", пита русенецът. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    13
    Русенец
    Защото заради негласувалите беше избран кмет некадърен кумунист, внук на сатрап, а оот Голямото село ни натресоха за областен още по-голям некадърник от "ИмаТакиваНещастници". А вие си ги търпите и само плюете без ефект!
  • 2
    12
    Daaa
    Щото е русе
  • 17
    11
    До куче лошо...
    Това виждаш, това пишеш, но вероятно нищо не виждаш. Ще ти опиша само някои неща пък утре се разходи да ги видиш. Таблата по гл.улица на Енергото и Газта ръждясали, изпочупени, но няма кой да ги задължи да ги сменят, пребоядисат. Стълбовете за осветление пак по гл.улица пред Халите и нагоре - ръждясали. Счупени плочки точно срещу Паметника на свободата, паднали плочки от години около осветителния стълб срещу "Тетевен", огънати ламарини на паната ограждащи подземния гараж по главната след "Тетевен" в посока "Балкан". Да изреждам ли още? Щото този кмет, който харесваш, елементарни неща в центъра на града не е наредил да се оправят, но казват, имал време да оправя еколожката в Общината и други другарки. Щом може нека го прави, но да слезе от служебната кола и да се поразходи поне в центъра. А ти "куче лошо" прогледни и ще видиш още много неща...
  • 21
    10
    отговор
    щото нямаме кмет, а някакъв нерез, който се упражнява да бъде кмет
  • 21
    9
    Асен
    Сайтът на Община Русе е много ЛОШО НАПРАВЕН . Мисля че нарочно са го направили -да не може човек нищо да разбере. Защо премахнаха старият сайт на месни данъци и такси - там винаги може да направиш справка -какво и кога и за какво си платил . С този кмет градът не се развива в правилната посока .
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари