92-годишен осигури безопасен подстъп към хипермаркет в Русе

12

Преди година пенсионерът сам поставя тротоарни плочки и камъни, за да обезопаси мястото за хората

Година, след като 92-годишният русенец Михо Михов поде инициативата сам да изгради подстъп със стъпала за клиентите на голям магазин на улица "Тулча", започнатото бе завършено от общинското предприятие „Комунални дейности“, предава Русе Медиа.

Преди година, пенсионерът многократно се е обръщал към управата на хипермаркета за съдействие безрезултатно. За по-лесен достъп, клиентите си бяха направили естествена пътека, но тъй като мястото е на наклон, качването и слизането бе опасно. Затова 92-годишният русенец сам оформи стъпала с тротоарни плочки и камъни, които да се ползват от клиентите.

По своя инициатива от „Комунални дейности“ са решили да направят подхода още по-безопасен и сигурен за хората. Затова със свои материали, останали от други дейности, предприятието изля големи и стабилни стъпала, заедно с пътека, като постави и предпазен парапет. Така преминаващите оттам предимно възрастни хора могат да се чувстват спокойни, че няма да се спънат или подхлъзнат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    18
    До "Оня с коня"
    Бъди сигурен, че ако от болки не можеш да извървиш 50 метра , със сигурност няма да можеш да изкачиш тези стъпала!
  • 1
    17
    Квартален
    Безопасния подстъп към магазина го има!Тази пътечка е направена от хора ,които ги мързи да изминат още 20 метра !
  • 5
    16
    Станах рано
    Кмета виновен а предният? А тротоарът към Billa дето е разбит от едно 20 години???Колко кметове са се сменили да ги сметнем заедно?
  • 6
    15
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Онова PD-растче кмета, що не го е направило това, ами чака някой да падне и умре?!
  • 9
    14
    Гост
    Най-обичам, когато чантаджии, не заковали и един пирон, почнат да критикуват хората, които правят блага със собствени средства и усилия.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари