80-годишна пианистка взриви социалните мрежи

7
Видео със старата дама, свиреща на синтезатор, събра за нула време над 2 млн. посещения
Видео със старата дама, свиреща на синтезатор, събра за нула време над 2 млн. посещения

Над 2 млн. души са гледали вече виртуозното изпълнение на Натали Трайлинг

80-годишна пианискта от Мелбърн се превърна в истинска сензация в интернет. Видео със старата дама, свиреща на синтезатор, събра за нула време над 2 млн. посещения. На клипа Натали Трайлинг изпълнява композиция, която написала още в детството си.

Възрастната музикантка често се появявала по улиците на града, както и в някои хипермаркети, като изпълнявала различни произведения на електронното си пиано. Някои от търговските обекти дори й предлагали постоянна работа, но тя отказала. Свирила обаче за гостите на местен хотел, който я приютил, когато била бездомна.

Видеото заснел синът на Натали – Матю Трайлинг, който искал да направи подарък на майка си и да събере 100 хил. гледания. Надеждите му били многократно надвишени. Той обаче смята, че майка му заслужава популярността си. Светът не просто слуша стара дама, която свири на пиано на улицата, той слуша един гений, твърди Матю. И завършва: "Честит рожден ден, скъпа мамо!"

Натали е трогната както от жеста на своя син, така и от огромната популярност, която е придобила. Целият свят е музика, каза талантливата дама пред журналистите.

Източник: tv7.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари