50-годишна русенка намери телефон пред магазин и го задържа

16
Устройството е открито от служителите на реда и е върнато на потърпевшата / снимката е илюстративна /
Устройството е открито от служителите на реда и е върнато на потърпевшата / снимката е илюстративна / Снимка: архив

Устройството е открито от служителите на реда и е върнато на потърпевшата

На 4 май в полицията в Русе е постъпило заявление от жена, че телефонният ѝ апарат с марка "Samsung Galaxy“ е изчезнал, след като го е забравила пред магазин на ул. "Чипровци" на 24 април около 18:30 часа.

Жената обяснила, че нито го е открила на въпросното място, нито е успяла да се свърже с лицето, което го е взело, а също така е станало ясно, че и никой не го е предавал в полицията.

Сигналът е документиран във Второ РУ и по случая е започната работа по преписка, с оглед данни за извършено престъпление по чл. 194, ал. 1 от НК. В хода на предприетите полицейски действия по случая е установено, че телефонът е бил отнет от 50-годишна жена от Русе. Устройството е открито от служителите на реда и е върнато на потърпевшата.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    10
    Анонимен
    Наш човек иначе няма да си мръднат пръста да го търсят
  • 0
    9
    Ivanka
    И аз преди няколко месеца изгубих чисто нов телефон,но от полицията нищо не предприеха.Въпреки ,че им казах че е паднал във входа който живее майка ми и входа се заключва.Съответно попитах всички съседи но никой не си призна.
  • 3
    8
    Milena
    Браво ,а нашите некадърници от Горна Оряховица нищо не свършиха
  • -2
    7
    мъдю-мъдев
    Бах мааму!
  • 20
    6
    User
    Докога МВР ще се занимава с изгубени телефони? Знаете ли че финансовия ресурс за откриването на телефон е повече от флагшип s22 ultra! Но на полицаите е по-добре да занимават операторите и да дирят телефона по клетките, отколкото да бранят бабите по селата от бандите орки които ги грабят
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари