5 много специални тайни, които жените ревностно пазят от теб

0
Имало един мъж, който разбрал наистина какво искат жените и накрая го убили, защото не можели да понесат истината
Имало един мъж, който разбрал наистина какво искат жените и накрая го убили, защото не можели да понесат истината

Жените са енигма за мъжете.

През годините сме чували какви ли не успешни теории за окротяването на опърничавата, легенди за страстта и дори палави истории за мръсницата под завивките.

Имало един мъж, който разбрал наистина какво искат жените и накрая го убили, защото не можели да понесат истината. Не се притеснявайте, ние също не ги разбираме, имаме милиони теории, но след като всяка е различна, започваме да свикваме с идеята, че това ще е стаята на тайните, в която никой няма да влезе. По тази причина, изхождайки само от опита на всички останали, успяваме да открием някои много специални тайни, които жените ревностно пазят, защото всичко щеше да е много по-лесно за теб. Ето какво трябва да запомниш много сериозно:

1. Маймунски неприятности

Макар и да обръщаме малко началото и края, нека започнем от тази посока. Жените отдавна са опитомили стратегията на маймуната – те скачат от клон на клон, в нашия случай скачат на друго и никога не пускат, преди да са хванали другото. Една жена е смела и готова да се раздели с теб, когато е хванала друга магическа пръчка, магията също изчезвала по това време. Смешното в този случай е, че щом се появи друг, несигурното и крехко девойче проявява такава хитлерова диктатура, че просто няма как да противодействаш. Изведнъж стават уверени в действията си и са сигурни, че моментално могат да вземат живота си в ръце и да се превърнат в истински герои на макарената. И това се прави цял живот, без значение дали сте Ален Делон или не. Жената се смята за инвестиция и винаги ще се оглежда за нещо по-добро. През целия си съзнателен живот ще гледа точно затова. Дали има някой по-добър от теб, дали някой може да предложи повече за нейната цепка и прочие. Какво прави маймуната с обелките от банани? Изхвърля ги. Та така правят и жените.

2. Разгонената

Можехме да използваме и други популярни думи, комбиниращи нейните сексуални нагони с финикийски знаци, но няма. След като имаме маймунското поведение, не трябва да забравяме, че жените мислят повече за секс от нас. В противен случай нямаше да има толкова секс магазинчета, колкото има сега. Жените гледат и повече розови филми от теб, впрочем, нито една компания за батерии не е казала колко вибратора могат да раздрусват с един пакет, а трябва. В този случай е много важно, както северозападните братя казват, да я мандръсаш като стар Татрамат на теракота. Ако не успееш да обуздаеш разпоретината в нея, не си правилият човек. Сексът не е даден, за да му се наслаждаваш, а за да държиш една жена под контрол. Един член може да направи много повече от една дипломация, Клеопатра е виден пример затова, хубавата Елена също. Няма ли секс, няма и връзка. Може да се опитваш да покажеш колко невероятен си, колко добър си в отношенията и как се грижиш за нея, но ако няма секс, няма радост! Секне ли сексът, всичко приключва! По корем да се провлачиш, няма да я спреш!

3. Не си единствен

Ако една жена ти каже, че излиза само с теб и повярваш, автоматично можеш да изпратиш всичките си данни на нигерийското кралско семейство, за да ти преведат останалите наследствени милиони. Няма друг начин, приятелю! Жените има много сериозен резервен фонд. Пространственото им мислене опира до поне още няколко офицера в резерв, които получават достатъчно внимание, за да не си тръгнат и винаги да стоят в запаса. Това автоматично им позволява да запазят повече карти в тестето. С други думи, ако ти се окажеш зеления хайвер, не се притеснявай, те няма да страдат много. Подобни действия не са приемливи за една дама, но такива няма да видиш вече никъде. Опуртюнистките не могат просто така да оставят своята фен база. Накрая на деня, можеш само да се чудиш дали само твоят Ескалибур е пробивал тази скала в рамките на деня. Такива са, напомнят много на враните, привличат се от лъскавото и понякога пускат едно, за да хванат друго, а понякога и се задавят от собствените си амбиции, но това е съвсем друга история.

4. Отегчават се бързо

Нали помните клоуна-нинджа? Такъв трябва да си ти, но дори и най-добрите в един момент стават благородни елени. Когато сте с една жена, страстта си отива постепенно, кривата е точно толкова плавна, колкото и качеството на ерекцията през годините. За последното може да потвърди вече само Мик Джагър, Хю няма как да отговори. При жените, положението е малко по-различно, страстта изгасва и полита надолу толкова главоломно, че потъването на Титаник ще ти се стори като най-грациозното вертикално изчезване. Ако това не помага, летяща тухла от терасата върху нова кола ще илюстрира скоростта и щетата от отегчаването им. Жената е порочна и щом нивата на страст и желание за интимност драстично паднат, какво може да очаквате? Следващият могъщ герой да се появи на сцената, да хване здраво плуга и да оре така, че бившите ТКЗС-та да искат да го наградят с медал. Най-честите случаи на развод не идват по други причини. Това обяснява защо има и толкова cuckold клипове в някои други социални мрежи. Някои другари преценяват, че това е по-добрият начин да запазят брака си – оставят жената да прави каквото иска и резултатите са ясни.

5. Жените изневеряват повече от мъжете

Нека започнем с това, че природата е помислила много сериозно за размножаването сред всички същества. След като църквата наложила моногамията, добрите времена на връзка с бухалка, дошла от храстите, бързо приключват. Моногамията има своите особени минуси и един от тях е именно фактът, че жените в овулация са готови да обърнат света за малко повече секс. Звучи странно и не толкова приятно, но това е положението. Тайната на всичко това е, че същите просто не обичат да говорят. Пазят всичко в тайна, защото все още ще има една добра приятелка, която ще го обяви в държавен вестник. Ето защо, всяко сексуално завоевание остава в тайна. Нека бъдем откровени, оргията не е само в нашите глави. В този ред на мисли, не се учудвай защо продължават да лъжат за бройката. Кой ще го вдигне, след като знае, че нейният кубур е прибирал толкова много револвери?

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари