44-годишна жена е счупила чешмичка в центъра на Русе

9
Вандализмът е станал 00:57 часа на 1 юли
Вандализмът е станал 00:57 часа на 1 юли Снимка: Русе Медиа

Установена е 44-годишна жена, след извършената от полицията проверка по постъпил сигнал от общината за вандалска проява в центъра на Русе.

На 1 юли в Първо РУ е подаден сигнал от директора на СЗ „КООРС“ при Община Русе, че на същата дата около 00:57 часа жена е извършила вандалска проява, като е повредила чешма, намираща се на площад „Свобода“ в Русе, съобщиха от ОД МВР - Русе.

Съобщеното е било документирано от служителите на Първо РУ и е започнала работа по случая, като е образувана преписка с оглед престъпление по чл. 216 от НК. Заявената щета е на стойност за около 400 лв. В хода на предприетите и проведените незабавни оперативно-издирвателни действия, полицаите от Първо РУ са установили като автор на деянието жена от Русе на 44 г.

Работата по случая продължава.

Поредното увреждане на общинска собственост е било заснето от камерите на Центъра за видеонаблюдение към общината, съобщиха от местната управа в крайдунавския град.

От Общината информират, че на кадрите се вижда как жена в неадекватно състояние сяда на коритото на чешмата, което се чупи под тежестта й. Проявата е регистрирана миналата нощ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари