4300 деца ще се върнат в детските градини в община Русе

0
Тече организацията за старателното почистване и дезинфекция на дворните им пространства и стаите след изборния ден в неделя
Тече организацията за старателното почистване и дезинфекция на дворните им пространства и стаите след изборния ден в неделя

4300 деца ще посрещнат общинските детски градини след локдауна.

Тече организацията за старателното почистване и дезинфекция на дворните им пространства и стаите след изборния ден в неделя.

Ремонтни дейности във филиала на ДГ „Иглика“, помещаващ се в бл. Димчо Дебелянов, изискват една от групите да започне своите занятия от вторник, 6 април. Директорката на учебното заведение уверява родителите, които нямат алтернатива за детегледач, че децата им ще бъдат обгрижени от персонала на градината.

Дейностите по почистване и дезинфекция на просторния район около ДГ „Червената шапчица“ в Русе предполагат учебния ден да започне по-късно. От ръководството молят родителите за разбиране, като ги призовават да доведат децата си след 8:30 часа.

За да почистят старателно и в срок помещенията и външните терени, някои детски градини се обръщат към професионални фирми, а други разчитат на мобилизацията на собствения персонал за изпълнението на здравните разпоредби.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари