43 годишен русенец почина, блъснат от автомобил на булевард "Тутракан"

2
Мъжът е пресичал платното като освен, че е било тъмно, в района осветлението е изключително лошо
Мъжът е пресичал платното като освен, че е било тъмно, в района осветлението е изключително лошо Снимка: Dunavmost, архив

Мъж е загинал при пътен инцидент миналата вечер на бул. "Тутракан", в участък на пътя по направлението Русе – Силистра

Произшествието е възникнало около 18:00 ч. на път II-21, в района на км 1+800, в южното еднопосочно платно за движение в посока гр. Мартен. При извършения на местопроизшествието оглед е установено, че при облачно време, мокра пътна настилка и в тъмната част на денонощието, при наличие на изкуствено осветление, лек автомобил "Тойота Авенсис" с русенска регистрация, управляван от 53-годишен мъж, е блъснал пресичащ от дясно наляво пешеходец на 43 г.

В резултат на удара пешеходецът е пострадал и е откаран от екип на ЦСМП в болница „Канев“ в Русе с фрактури и други травми. Впоследствие от медицинското заведение е съобщено в полицията, че мъжът е починал в болницата. Причините и обстоятелствата, довели до пътнотранспортното произшествие, предстои да бъдат изяснени. По случая е образувано досъдебно производство.

Още един пешеходец е пострадал при пътен инцидент вчера в Русе. Около 16:00 ч. е настъпило пътнотранспортно произшествие на ул. Тодор Икономов, срещу пазара в жк "Чародейка", където лек автомобил с марка "Пежо", управляван от 31-годишен мъж, при движение назад е блъснал жена на 89 г. Водачът веднага я е откарал в спешното приемно отделение на болница „Канев“, където при преглед ѝ е установена фрактура в областта на ходилото. След оказана медицинска помощ пострадалата е била освободена за домашно лечение. Произшествието е документирано от полицията. Пробата на водача за алкохол е дала отрицателен резултат. По случая е образувано досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари