3000 лева глоба за дрифт на кръговото кръстовище до зала "Арена"

6
На нарушителя му е отнета и книжката за срок от 1 година
На нарушителя му е отнета и книжката за срок от 1 година Снимка: Dunavmost

На нарушителя му е отнета и книжката за срок от 1 година

С 3000 лева олекна русенски шофьор, който дрифтил на кръговото кръстовище до зала "Арена" - ОЗК. На нарушителя му е отнета и книжката за срок от 1 година.

На 24.10.2022 година, около 21:20 ч. в гр. Русе, на кръгово кръстовище между бул.“Цар освободител“ и бул.“Генерал Скобелев“, Х. С. Х., управлявайки лек автомобил марка/модел „БМВ 320 Д“, боравейки с уредите за управление и форсирайки двигателя на автомобила, умишлено нарушил устойчивостта му на пътя. По този начин шофьорът поднесъл автомобила последователно вляво и вдясно. Това му движение било забелязано от полицейски служители в Сектор „Пътна полиция“ - ОДМВР - Русе, които последвали автомобила на Х., включвайки светлинен и звуков сигнал на полицейския автомобил.

Х. преустановил движението си на първата автобусната спирка след кръстовището на бул.“Цар Освободител“, в посока Централна автогара.

Поради това управление на автомобила от страна на Х., му бил съставен акт за извършеното от него нарушение. Впоследствие било издадено и наказателно постановление, което Х. обжалвал.

Районният съд в Русе потвърди Наказателното постановление, с което са наложени наказания „Лишаване от право да управлява МПС“ за срок от 12 месеца и „Глоба“ в размер на 3000 лева.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 18
    5
    KAT
    При повторно нарушение без книжка до живот и10000 лв. При трето - 10г. ефективна. Приятно дрифтене . А за моторите с 300 из града - 20г. директно или метални шипове . Ако се спре до р.Дунав каквото остане- за донорство.
  • -8
    4
    Недоумявам
    Е как така пък Акт, че пък и глоба? Нещо не са се разбрали двете страни, явно. Иначе ако изискате записите от камерите на същото, пък и на което и да е друго кръгово в Русье, ще видите за какво дрифтене иде реч. Дори на същото място, където тоя е спрял, поставената ограда се мачка от дрифтъри редовно.
  • 22
    3
    МЕХАНИК
    Че тя колата не струва толкова. Направо да я пращат за претопяване. Иначе глобите за джигитите трябва да са много по големи.
  • 33
    2
    123
    Сега и окаяните моторджии с безобразните им дърти мотори ако им спрете произвола ще стане повод за цял банкет.
  • 46
    1
    Дсеррррр
    Чудесна новина.Нека да се обърне внимание и за надбягванията през късните часове по Волов и Липник.През летния сезон се чуват ужасяващи звукове на коли.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари