20-годишната Зорница е загиналата снощи на АМ "Тракия"

7
Колата се е движила с бясна скорост, според разследващи с над 150 километра в час
Колата се е движила с бясна скорост, според разследващи с над 150 километра в час

 

20-годишното момиче, което снощи е загинало на магистрала "Тракия", е Зорница Д. от Казанлък

 По непотвърдена информация девойката е била студентка и е пътувала от родния си град към София, пише Varna 24. Колата се е движила с бясна скорост, според разследващи с над 150 километра в час. Зорница е загубила управление над волана, преобърнала се е в канавка, от там се е ударила в дърво и от удара возилото отново се е върнало в канавката.

Девойката не е семейна, има 2 години стаж зад волана. Била е сама в колата, ако е имало спътник, той също е щял да загине, коментираха разследващи пред "Блиц". Автомобилът е бил толкова деформиран, че в началото полицаите не са могли да разпознаят марката и модела. Колата е била наскоро купена.

Катастрофата е станала снощи около 20.30 часа в района на 57-мия километър в платното по посока за Бургас, в района на Пазарджик. След получаване на сигнала към мястото са насочени автопатрули на "Пътна полиция“, аварийно-спасителен екип на пожарната и линейка от областния град. Пристигайки на място, униформените установили, че в резултат на мелето в канавката е паднал силно деформиран и преобърнат лек автомобил БМВ. Наложило се огнеборците да разрежат возилото, за да извадят трупа на момичето.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари