18-годишна шофьорка блъсна пиян пешеходец срещу магазин "Практис"

5
49-годишният мъж е бил на тротоара
49-годишният мъж е бил на тротоара Снимка: М. Огнянов / Фейсбук

Пешеходец е пострадал при пътен инцидент вчера в Русе.

На 9 март около 13:25 ч. екип на Пътна полиция е изпратен в русенския квартал „Дружба“, след сигнал за възникнал инцидент с пострадал човек, в района на пътната улична отсечка между магазин "Практис" и магазин "Кауфланд". При пристигане на местопроизшествието там вече е бил екип на Спешна помощ, който е преглеждал пострадалият пешеходец – 49-годишен мъж от Русе.

Полиците са установили, че той е бил блъснат от лек автомобил „Ауди“ с водачка на 18-години от гр. Две могили. Тя обяснила, че при извършване маневра завиване надясно е загубила управление на превозното средство, отклонила се е вдясно по-посока на движение, качила се е с предна дясна страна на колата на тротоара и там е блъснала мъжа. Пострадалият е бил откаран с линейка в болница „Канев“, където след преглед е настанен за лечение с фрактура на колянна става.

На местопроизшествието е извършен оглед, случаят е документиран, причините за ПТП се изясняват, образувано е досъдебно производство.

Участниците в инцидента са изпробвани за алкохол – пробата на водачката е била отрицателна, а на пешеходеца – 1.18 промила.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари