18-годишна бие шамари на полицай в Русе пред множество свидетели

9
Полицаят трябвало да я конвоира до прокуратурата, но младата жена оказала яростна съпротива
Полицаят трябвало да я конвоира до прокуратурата, но младата жена оказала яростна съпротива Снимка: ThinkStock/Getty Images

Глоба по Указа за борба с дребното хулиганство е наложена на млада жена, нарушила обществения ред и посегнала на служител на МВР, който си е изпълнявал служебните задължения, съобщават от ОДМВР в града

Случаят е от вчера сутринта, когато около 08:00 часа на адрес на ул. "Жул Паскин" в централната част на Русе, служител от групата за охрана на обществения ред при Първо РУ, е изпълнявал постановление на прокуратурата за "принудително довеждане на лице“.

Пристигайки на адреса, русенка на 18 години е нарушила обществения ред, предизвиквайки възмущението на гражданите с агресивното си поведение. Хората станали свидетели на това как момичето си позволило да нанесе удари по лицето на полицейския служител.

Тя е била отведена в Първо РУ, където ѝ е бил съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство, след което случаят е разгледан в Районния съд в Русе и  е определена глоба в размер 200 лв.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари