17 последици от запой с най-добрата си приятелка

0

Ако на 40 сме все още сами, искаш ли да си имаме бебета?

Пиянските вечери с най-добрите приятели без съмнение са  сред най-приятните мигове в живота ни. Всички имаме безброй спомени от такива запои. Или нямаме абсолютно никакви - въпрос на мярка... Някои спомени са забавни, други са тъжни, но едно е ясно - отпечатват се доживот. Подбрали сме ви 17 най-често срещани неща, които се случват, когато се напиете с най-добрата си приятелка.

Сигурни сме, че ще се разпознаете в доста от тях и ще разберете какво всъщност представлявате отстрани, когато доволно се почерпите.

1. Обзема ви внезапен прилив на любов.

Вие сте с най-добрата си приятелка на света. Приятелка, с която можете да споделите всичко. Как да не я обичате? Разбира се, когато пийнате, това да й се обясните в любов е първото нещо, което правите... и което продължавате да правите през цялата вечер.

 

2. Искате да й разкажете за всичко, което ви мъчи.

Всички знаем за какво говорим най-често с най-добрата си приятелка, когато се напием, а именно за несподелената или загубена любов.  Наздравици за бившия, крокодилски сълзи, носни кърпички... Няма как да не ви се е случвало !

3.  Съветите

Няма какво да крием  - когато се напием, понякога даваме доста спорни съвети на приятелите си, които никога не бихме им дали, ако сме трезви. Като например: "Звънни отново на бившия си... за трети път тази вечер." Защо пък не?!

4. "Много си секси тази вечер!"

"Невероятно секси си тази вечер. Ако бях мъж, със сигурност щях да се оженя за теб! Сериозно!!!

5. Трябва ти още едно питие !

Забавлявате се супер яко, а още едно питие със сигурност би увеличило забавлението на макс. Защо пък не!

6. Връщате лентата назад

Няма спор, че едно от нещата, които правите, когато се напиете с най-добрата си приятелка, е да си припомняте най-ярките моменти, прекарани заедно. А те, както можем да предположим, със сигурност не са малко.

7. Представяте си бъдещето си заедно.

Какво имаме предвид ли? Това, как и двете ще намерите принца на бял кон (по възможност по едно и също време), как ще се ожените за него (защо пък да не направите и двойна сватба с най-добрата си приятелка), как ще имате малки и сладки дечица и как заедно ще ги разхождате в парка. Невероятно!

Ако пък всичко описано по-горе не се осъществи, просто двечките ще остареете заедно, като ще се грижите една за друга.  Защо ви е мъж? Нали имате най-добрата приятелка на света?

8. Задълбавате много.

След като сте изчерпали темите за бившите, предстоящите и бъдещите си гаджета, изревали сте си очите и сте сте обсъдили съвместното си бъдеще, следват екзестенциалните въпроси... Започвате да задълбавате в доста сериозни теми, от които си нямате понятие ..

Но не се притеснявайте... пияна сте и това оправдава всички ваши действия! Нали така?

9. Започвате да пеете... или да танцувате.

Няма съмнение, че без музика и танци, купон няма. Защо пък да не се поразкършите на масата, сепарето, бара, дансинга или пък където там решите. Защо пък и да не попеете малко? Нека всички разберат какъв скрит талант сте. Може пък бате Милко да е наблизо, да ви забележи и да ви направи новата звезда на Пайнер. Всичко се случва!

А на тези, които не им харесва как танцувате или пеете, да не ви гледат и да не ви слушат. Даже направо да си тръгват! Те не разбират от изкуство. Какво сега, трябва да седите мирна през цялата вечер и да си мълчите ли? Разбира се, че не!

10. Виждате някой изключително сексапилен мъж и започвате да го обсъждате гръмогласно.

Като например: "Виждаш ли този тип отсреща? Искам го за Коледа!" или пък "Леле какви ръце, какви мускули ммм ... "

11. Започвате да разглеждате профилите на всичките си бивши гаджета и .. откачате!

Как може момчето от бившия ви клас, с което се целунахте за пръв път на 14, да се оженило?! Това е недопустимо. Мръсник, тъпак, използвач, гадняр!

След като излеете гнева си, започвате да се чудите и да питате най-добрата си приятелка, дали да лайкнете снимките от сватбата му.

"Да, или не? Какво ли ще си помисли, ако ги харесам? А ако не ги харесам? Със сигурност знае, че съм ги видяла, а факта, че не съм ги харесала означава, че още имам чувства към него. Ох, какво да правя!?"

12. Започвате да обсъждате сексуалните си преживявания с мъжете, с които сте спали

Вярно е, че споделяте всичко с най-добрата си приятелка и не се притеснявате да й кажете каквото и да било. Така е, но все пак някога може и сте пропуснали да й кажете нещо по-пикантно от сексуалния ви живот. Сега е момента да й разкажете всичко това. Сега, когато задръжките падат, а граници не съществуват. Воала!

13. Заливате се от смях.

А за какво и вие не знаете? Няма значение, важното е да се забавлявате?

14. Говорите си докато... пишкате или пък пишкате заедно

Дори извършването на физически нужди не ви пречи да си говорите. А трябва ли? Вие сте си най-добри приятелки и между вас, граници не съществуват !

15. Споделяте на най-добрата си приятелка тайните на други хора.

Да, това не е редно но... пияни сте и това ви оправдава напълно.

16. В главата ви изникват абсурдни планове за бъдещето.

"Утре напускаме работа и заминаваме за Дубай!"

"Страхотна идея, винаги съм искала да отида там"

17. Пиянски глад

След като сте се убили от пиене цяла нощ, рано сутринта се сещате, че умирате от глад и ако не хапнете нещо, ще умрете. Това е напълно нормално, момичета. Всички сме изпитвали тежкия пиянски глад.

Какво следва ли? След като сте си пийнали, повеселили сте се, похапнали сте си,  припадате на някое легло, диван, сепаре или каквото и да е било там нещо, на което да вдигнете изнемощелите си крака. След което започвате да анализите как е минала вечерта. Ако разбира се, приятелката ви все още не е припаднала -  буквално!

Източник: No-comment
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари