11-годишно дете е в болница след катастрофата на пътя Русе - Разград

0

11-годишно дете и 65-годишен са в болница след катастрофата на пътя Русе - Разград, жена почина

На 29 януари около 10:11 ч. на път I-2 / гр.Русе - гр.Разград, на трилентов път с една лента за движение към гр. Разград и две ленти за движение към гр. Русе, при движение в посока към гр. Разград, при слънчево време, суха пътна настилка за движение, лек автомобил „Фолксваген Голф“ с търговишка регистрация, управляван от 65-годишен, е застигнал лек автомобил „Форд Транзит“ с разградска регистрация, блъснал го е отзад в ляво, при което голфът се е отклонил вдясно, напуснал е платното и се е преобърнал в банкета, съобщиха от полицията в Русе.

От настъпилото произшествие тримата пътували в Голфа – водачът, жена на 68 години и 11-годишно дете, са били отведени в болницата, където жената е починала, а другите двама са настанени с фрактури.

На местопроизшествието е извършен оглед, причините за ПТП се изясняват.

Води се досъдебно производство.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари