100 състезатели се бориха за "Купа Дунав" в Русе

0

На 8 и 9 юни в залата по тенис на маса на улица "Щип" 4 се проведе международния тунир “Купа Дунав”.

Организатори бяха румънската верига АмаТур , в лицето на г-н Корнелио Дена от Гюргево и СКТМ “ДунавРусе.

В турнира участваха 102 души от България и Румъния! През двата състезателни дни те бяха разделени на четири категории: начинаещи , напреднали, оупън и елит.

В категория Елит победител стана Павел Цолов – бивш състезател на Дунав. На финала той се наложи над Андрей Макаренко от Румъния. Бронзови медали за Енчу Александру и Мавачою Мариан, и двамата от Румъния.

В Категория Оупън шампионската титла бе спечелена от Алин Николае /Румъния/. Второ място за Силвиу Митреа /Румъния/. Брознови медали за Дан Петров и Ница Владия /Румъния/.

Мустафа Мустафов /България/ спечели титлата в категория Напреднали. На финала той се наложи над Рейхан Исмаилов /България/. Трето място бе поделено между Аско Атанасов/България/ и Кристеску Кристиан /Румъния/.

В категория Начинаещи шампион стана Йордан Камарашев /България/, победил на финала Джанер Бекиров /България/. Флорин Томеску и Мариус Томасу от Румъния останаха с бронзовите медали.

Въпреки маратонските мачове – в събота до 21:30 и неделя до 22:30 – турнира премина с много борба на масата и приятелско настроение извън нея!

С този турнир се продължава практиката СКТМ Дунав да си партнира с румънските тенисисти на маса – както международния “КОРПО” турнир в който участие вземат състезатели от Румъния.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари