10-годишно американче уби майка си заради чифт виртуални очила

0
Момчето простреляло фатално майка си и след това влязло в Amazon и си поръчало очилата
Момчето простреляло фатално майка си и след това влязло в Amazon и си поръчало очилата

Момчето простреляло фатално майка си, след това влязло в Amazon и си поръчало очилата

Срещу 10-годишно момче от Милуоки, Уисконсин, е повдигнато обвинение като срещу възрастен. То е простреляло фатално майка си. Според АР News прокурорите твърдят, че на 21 ноември детето е убило жената, след като тя отказала да му купи комплект за виртуална реалност.

Законът на Уисконсин позволява деца на 10 години да бъдат обвинени като възрастни за престъпления, които са достатъчно сериозни, предава KALDATA.

Тъй като е непълнолетен, самоличността му не е разкрита. Засега заподозреният се намира в център за задържане на деца под 18-годишна възраст.

Местният новинарски канал WISN-TV 12 идентифицира жертвата като 44-годишната Киана Ман.

Данните твърдят, че детето е било разстроено, защото майка му го е събудила по-рано, преди да откаже да му купи VR очила в сутринта на стрелбата. Инцидентът е станал малко преди 7 часа сутринта.

Първоначално полицията смята, че смъртта на Ман е случайна, скоро обаче членове на семейството на детето изразяват опасения. Момчето твърдяло, че си е играло с пистолета и той е гръмнал. Леля му обаче се обърнала към властите с тревожни подробности.

Момчето е имало ключовете от сейфа на майка си, в който се намирал пистолетът.

Освен това е признал пред нея, че е насочил пистолета към майка си. Детето не е показало никакво разкаяние по време на признанието си пред семейството. Моментално след деянието, той влиза в нейния Amazon акаунт и си поръчва комплекта за виртуална реалност.

След като чули твърденията на семейството, от полицията в Уисконсин отново разпитали момчето. Този път то признало, че е насочило пистолета към майка си, за да я „сплаши“. Добавил също, че се е ядосал, защото го е събудила в 6:00 ч. сутринта вместо в 6:30 часа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    1
    Indianec v BG
    Новите ценности в един нов неолиберален свят дават своите резултати, а овцете доволно пият кафета по баровете и блеят. Хау!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари