ЕДЕА вече успя да разочарова русенци

9

Днес е вторият ден, откакто хипермаркет "ЕДЕА" отвори врати, затова и интересът на русенци да посетят "новото място" е голям.

Големи са и очакванията на клиентите на веригата след като бяха обещани собствена пицария и кафене със сладкиши.

До колко обаче тези очаквания бяха оправдани можеше да се чуе по дългите опашки пред щандовете, където русенци започнаха да губят търпение и някои от тях се поизнервиха.

На щанда с топли храни опашката не се движеше поради проблем с маркирането на стоките. Касиерката подпитваше клиентите "Може ли да Ви маркирам на друг код, ама цената ще е същата, понеже ..." и не довършваше, защото клиентът бързаше да отговори "Давайте, че вече умряхме от глад". Следващата клиентка директно заяви "Нали разбирате, че току що загубихте поне четирима клиенти. Повече няма да ви стъпя тук". Оказа се, че панираните хапки от кашкавал и сирене, които бяха на промоция, са безвкусни, тъй като бяха приготвени от имитиращи продукти. Какво са очаквали, че клиентите нямат вкус и не правят разлика. Днес номерът мина, а утре дали ...?

Положението при сладкишите и ядките бе подобно. Там касата работеше, но се оказа, че и тук не бяха налични всички кодове за продуктите. Така клиентка си тръгна с празни ръце след търпеливото чакане на опашката, защото служителка на магазина заяви "Съжаляваме, но това няма как да ви го продадем, нямаме код за продажба", при което разочарованата жена отвърна "Ама, аз обиколих магазина за тези ядки!".

Проблемите не свършваха до тук, тъй като касата за сладките лакомства и печените ядки бе една и клиентите се редяха и от ляво и от дясно и така на самата каса ставаше пълен хаос кой да бъде обслужен по-напред, затова не липсваха мърморения и упреци към касиера, който в случая правеше всичко възможно нещата да вървят.

На щанда с вкусна пица нямаше хора - ами, как да има, като нямаше пица. Виждаха се и още празни витрини. С какво ще ни "гощават" те, предстои да видим.

С две думи липсваше организация и някак си нещата бяха като "каруцата пред коня". Искат да продават стоките си, но нямат готовност за това!

Приятно пазаруване, русенци и един съвет - бъдете търпеливи!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари