Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Русенското "камикадзе" отвърна на нападките

2
Набеденият шофьор разказва за създалата се ситуация
Набеденият шофьор разказва за създалата се ситуация Видео: Георги

Казвам се О. О. и съм въпросният „камикадзе“. Пиша Ви относно клипа, който сте качили в Вашият сайт със заглавие „Пазете се от това Русенско камикадзе“

Първоначално искам да ви потвърдя за инцидента и автентичността на видео материала, но искам да опровергая текста, който е под клипа.

1.„ ...както се вижда на видеото как-най нагло се опитва да напусне мястото все едно че нищо не се е случило“. Бих искал да Ви попитам какво се е случило? Имало ли е ПТП? Защо е трябвало да спра „все едно че е станало нещо“.

Ако ми позволите бих искал да Ви разкажа за цялата истина. След опасното шофиране от моя страна, което не отричам, въпросният господин с камерата ми пресече пътя и съответно спрях. След направената забележка се извиних многократно на въпросният господин. Но не съм си направил труда да избягам след като съм бил в нарушение.

2. „Оказа се, че въпросният господин не един път е създал предпоставки за такива инциденти“. Моля да говорите с факти. Аз съм активен шофьор от 2008 г. и смело мога да твърдя, че до момента нямам нито едно нарушение на пътя. Можете да проверите моето досие в КАТ- нито един акт, нито един фиш. Моля ако можете да ме опровергаете, да го направите.

Автор: О. О.
(Автор: О. О. - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари