Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Свободният дух е затворен в бутилката!

8
Този човек е не само дребен на ръст, но има и дребнаво мислене
Този човек е не само дребен на ръст, но има и дребнаво мислене

Пламен Стоилов откри фестивала „Мартенски музикални дни“ и гордо заяви, че Русе се превръща в музикалната столица на България

Този човек е не само дребен на ръст, но има и дребнаво мислене. Мисли си, че грандоманията ще компнесира недостатъците. Нито големият джип ще компенсира дребното човече, нито грандоманското натякване, че Русе е столица на всичко ще компенсира мизерията, корупцията, ниските доходи, отровения въздух и упадъка на града. То не става само с грандоманско говерене, трабват и дела г-н Кмете!

Вече всички разбрахме, че ние сме многопластова столица на Чистия въздух, на Спорта, на Транспорта, на Строителството, на Културата, на Свободния дух... забравих ли нещо? 

Но каква е действителността в Русе?

Въздухът е отровен, но според управниците и куклите на конци от РИОСВ гражданите си внушавали. Спортните съоражения са в окаяно състояние, спортната зала в Здравец - след дъжд само с пояси. Градския стадион се превърна в блато  и то след един доста скъп ремонт, а строежа между Арена и стадиона от 20 години е все в "строеж". Галерията също е в окаяно състояние. Улиците са разкопани и осеяни с дупки като след бомбардировка, а за тротоарите въобще не искам да коментирам.

Свободният дух е затворен в бутилката и се пуска в умерени дози по график.

Като Пипилота ще свирим на флейта върху камарата от мръсни чинии  Дано успеем да маскираме мизерията за Мартенските музикални дни и да има добри музиканти.

Автор: Д. Николова
(Автор: Д. Николова - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари