Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Внимавайте с Мтел!

3
Подаваш молба за закриване на услуга, получаваш преподписан договор, без твое съгласие
Подаваш молба за закриване на услуга, получаваш преподписан договор, без твое съгласие

Подаваш уж молба за закриване на услуга на Мтел, получаваш преподписан договор, без твое съгласие.

Как става този майсторски трик, който не всеки може?

Подписваш уж за отказване, но ти пробутват листите майсторски и ги защипват като цял комплект нов договор. Едва като си го получиш и разбираш, че си измамен.

Това е само част от измамната схема на Мтел. Много често Мтел лъжат клиентите си, използвайки най-различни и нови трикове, като най-силният им трик е психологическата атака, за която са обучени по-добре от психолози.

Другата порочна практика и най-често срещана на Мтел, е автоматичното подновяване на договори, без съгласие на клиента и подвеждане за срок на подаване на предизвестие за прекратяване на договор. Често Мтел отказват да приемат такива предизвестия с оправдания.

Другата порочна практика, това автоматичното подновяване на договори на мъртви хора, така че техните наследници да плащат за тях.

Не на последно място, Мтел се опитва да натрапва на клиентите услугите си насила и да предлага ненужни услуги на клиента, които ще го натоварят излишно да плаща неща, които няма да му трябват. Отказването от такива услуги също не е лесно и се стига до подмяна и преподписване на срочен договор от 2 години и повече, без това да е желано от клиента.

Оказва се, че и това не е всичко – каквито са им услугите, такова им е и гаранционното обслужване на продуктите, което също се прекратява по вина на клиента, без да е повредил нищо.

Да се отървеш от Мтел не е лесна работа и се стига чак до адвокати и плащане на солидни неустойки на Мтел, като те са склонни до това едва като видят адвокати и съдии да се изпречат на пътя им.

Извод: Обърнете се към адвокат, ако смятате, че Мтел Ви мами с договори!

Автор: Борислав
(Автор: Борислав - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари