Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Стопираха строежа на асфалтова база в Бъзън

  • Автор: Местен обществен съвет - с. Бъзън
  • Коментари: 3
1

Жители на с. Бъзън обжалваха заповедта на зам. кмета Наков пред Административният Съд, с която той разрешава строежа на асфалтова база и бетонов смесител в близост до къщите на жителите.

Със своето решение общината, без това да е съгласувано с общинският съвет в града, се изправи срещу над 700 жители на селото които внесоха подписка "против" в общината и областната управа.

Предстоят съдебни битки, в които жителите искат и ще се борят, за да си извоюват бъдещето на децата в едно село с чист въздух и неопетнена природа и здраве.

Ето как от Местният Обществен Съвет - с. Бъзън подкани жителите да дарят финансови средства за предстоящата им съдебна битка против решението на общината и намерението на АМ"Черно море" да реализират своя проект:

важаеми жители, заповед-разрешението, което общината (ГЕРБ) даде на АМ "Черно море, за да стартират строежа на своята асфалтова база и бетонов смесител, е стопирано след наше обжалване пред административният съд.

Спряхме ги (засега), тъй като ни предстоят съдебни битки, се нуждаем от вашата подкрепа като финансово дарение, кой с колкото може, за да продължим битката...

Доста от жителите се отзовават, включете се и Вие, тези които все още не сте го направили, скоро ще обявим и местата, където може да си оставите дарението, като за целта се впишете в списъка (а онези, които се притесняват, че местната власт ще ги види като дарители, споко, "ТЯ" няма да има възможността да разбере и както следва след това да ви гледа накриво и притиска, предвидили сме го.

Заедно можем да победим!!!

Автор: Местен обществен съвет - с. Бъзън
(Автор: Местен обществен съвет - с. Бъзън - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари