Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Къде са “паяците” в Русе?

0

Дали има органи следящи за паркирането в кварталите или се работи само по акции: я за колани, я за десен завой на червено?

На тази спирка срещу закрития пазар денонощно има паркирали автомобили, независимо от това, че има дори знак за забранено спиране. 

(Автор: Тенев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)
Автор: Тенев

Остават 2000 символа

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

 • 5
  6
  Шофьор
  Доколкото си спомням по подразбиране според закона за движение по пътищата е забранено паркирането на автомобили на спирките, освен за качване и слизане на пътници. А колите на снимката определено се паркират там. Виждам ги ежедневно. Дори през зимата се случва да ги затрупа снега за седмица. По този начин когато мине автобус задръства дясната лента.
 • 5
  5
  Пламен Стоилов
  Вероятно според автора - "русенски репортер", кметът Пламен Стоилов е виновен ....
 • 5
  4
  Пенев
  А правите ли разлика, уважаеми писателю, между знак В27 "Забранени са престоят и паркирането" и знак В28 "Забранено е паркирането"? Иначе сте прав и това се случва из целия град!
 • -1
  3
  КС
  К` реши, че е срещу Космос ? Това е улица Тулча. И да, поредният "русенски репортер" е пръцнал мазилка. След този знак уважаеми, е забранено паркирането. Спирането за престой е позволено. А от една снимка няма как да се разбере тези автомобили паркирали ли са, или са спрели за престой - хах.
 • -21
  2
  ?!
  И на кой дудньо попречиха автомобилите точно в тази ситуация?! Това е срещу Космос. Обичайно се спира за по 120 секунди - за нещо от лавката или дрехи от химическото, или Спиди. Кого точно застрашиха тия автомобили ?! Толкова сме оскотели, че избиваме нещастния си животец накъдето дойде.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

No jokes added

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари