Дарен Кирилов с три сребърни медала на румънски турнир

1

Незабравими спомени за десет състезатели на Далян - Русе остави турнира  „Andrei Nicolescu“, проведен този уикенд на олимпийския комплекс Изворани край Букурещ.

Организаторите бяха положили много усилия всички/ 400 състезателя/, родени в периода 2005- 2009 г  да се чувстват отлично .

Под светлините на прожекторите, в обстановка като на Световно първенство достойно триумфира Дарен Кирилов /2007г/, спечелвайки 3 сребърни медала и в трите дисциплини, на които участва - 200м свободен стил, 100 м бътерфлай и 200 м съчетано плуване. Плувната битка беше много оспорвана, но Дарен доказа че има желание, сила, талант  и качества да се качи на почетната стълбичка и го направи по неоспорим начин!

Успехи на  СК „Далян“ имаше и при момичета, сред които се отличи Пресияна Атанасова /2005 г/, успяла да се класира за  три финала и в трите дисциплини, на които участва, подобрявайки собствените си времена. А при най-малките момичета се отличи Ава Костадинова / 2009 г/, която взе участие във  финал на 50м бътерфлай.

Много добро представяне и за всички останали състезатели на Миглена Ангелова в състав : Сашо Веселинов, Ивайло Струпчански, Павел Димитров, Габриел Дрянков, Преслав Кушев, Елиса Евраимова, Ивета Кънева .

Надяваме се спортните успехи да се умножат и на следващия турнир , в който Далян-ци ще вземат участие тази седмица в гр.Добрич!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари