„Монтюпе“ подари над 3000 награди на русенските малчугани

0

На 29 май /неделя/ в Парк на младежта се проведе детски празник, организиран от „Монтюпе“ по повод  Деня на детето.

За втора поредна година компанията организира мащабното събитие на открито с музика, танци, театрални представления, арт работилници, рисуване на лице и спортни игри за малчуганите, а този път участниците забавляваха децата на две сцени.

Всички участници в игрите си тръгнаха с над 3000 награди – тениски, калъфи за телефон, гривни, ключодържатели, фризби, йо-йо и други подаръци очакваха децата на станциите, разположени по главната алея. На три пъти концертната програма бе прекъсвана, за да се изтеглят големите победители от томболата, които си тръгнаха с нови велосипеди.

В програмата на голямата сцена се включиха талантите на Общински детски център и Младежкия дом, които изненадаха публиката с фолклорни и модерни изпълнения – песните и танците варираха от поп, рок, фънк до традиционен фолклор, с което празненството се превърна в едно шарено и вълнуващо преживяване. Спортен клуб „Калагия“ и клуб по ушу и тайчи към Общински Младежки дом плениха вниманието на публиката с мистична демонстрация на китайското бойно изкуство ушу.

На малката сцена зумба и танцувални игри забавляваха децата, а Група за детски театър Камила постави впечатляващо представление за деца на еко тема. Сред специалните гости на празника бяха и младежите и професионалистите от Волейболен клуб „Дунав Русе“, които организираха специално за децата волейболна игра и демонстрация, като ги учеха на трикове от спорта.

Монтюпе“ благодари на всички граждани на Русе, които заедно с талантите на сцената и по ателиетата, превърнаха този неделен ден в един незабравим празник за града. Компанията дава заявка догодина да изненада русенци с още по-мащабно и впечалтяващо тържество.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари