Авто-мото клуб „Русчукъ" търси любители на ретро автомобили и мотоциклети

0

Транспортният факултет при Русенския университет бе домакин на първото общо събрание на авто-мото клуб „Русчукъ“.

В клуба членуват 31 собственици на класически автомобили и мотоциклети от Русенска област.

Специален гост беше ректорът на университета чл.-кор. проф. Христо Белоев, който увери присъстващите в подкрепата на висшето учебно заведение в бъдещите инициативи на организацията. Членове на Академичен клуб „Четири колела“ са активен партньор на новоучредения клуб.

Авто-мото клубРусчукъ“ беше създаден на 23 юни 2017 година, като на учредителното събрание присъстваха 45 собственици на стари автомобили. За председател на Управителния съвет бе избрана Елена Минкова, за членове – Ангел Калчев и Павел Стоянов, а за секретар – Деси Василева. Основна цел на клуба е развитието на техниката и технологиите, а също и запазване на транспортните средства, представляващи интерес за историята.

Сред приоритетите на членовете е засилване на ролята им в мероприятия от националната програма на ретро парадите и съборите, активно сътрудничество с държавни и общински структури, други подобни клубове, представители на бизнеса и НПО сектора, организиране и подпомагане на Парада на ретро автомобили в Русе.

Авто-мото клубРусчукъ“ кани всички собственици и любители на ретро автомобили и мотоциклети от Русенска област да станат негови членове.

За връзка могат да използват телефон: 0886/00-29-40 или e-mail: [email protected].

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари