Абитуриенти дефилираха на модно авеню в Русе

0

15 момичета и 15 момчета, завършващи тази година средното си образование, влязоха в ролята на модели и дефилираха на модното авеню „The Day After Tomorrow“.

Абитуриентите представиха колекции дамски и мъжки официални облекла с класически и нетрадиционни кройки. Събитието бе организирано в партньорство с хотел „Теодора Палас“ и салони за красота – Нина Йорданова.

В модното изложение участваха 37 фирми – както модни къщи, така и сватбени агенции, фотографи, видео оператори, диджеи, сладкари и ресторантьори, фирми за кетъринг, фризьори, стилисти, гримьори, дизайнери, производители и търговци на артикули за украса и забавление.

Членове на студентските клубове на Русенския университет помагаха на абитуриентите да се ориентират в различните специалности, по които се извършва обучение във висшето училище. Те показаха и част от своите разработки – роботи, автомобили и дронове. По време на тричасовото ревю бяха раздадени десетки награди за абитуриенти и младоженци, предоставени от фирмите-участници.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари