Кои улици ще затворят при посещението на трима президенти в Русе

1
Променят се и маршрути на градския транспорт
Променят се и маршрути на градския транспорт

Държавните глави на България Румен Радев, на Австрия Александър Ван дер Белен и на Румъния Клаус Йоханис ще проведат неформална среща, ще участват в конференция в Канев център.

От Община Русе обявиха кои улици ще бъдат затворени във връзка с посещението в града на президентите на България Румен Радев, на Австрия Александър Ван дер Белен и на Румъния Клаус Йоханис.

Както вече съобщихме, тримата държавни глави ще проведат неформална среща в Русе в Русе на 4 май. Срещата е по покана на Румен Радев, като ще се обсъждат теми от европейския дневния ред, които са и сред българските приоритети на председателството на Съвета на ЕС. Конкретно ще се дискутира и развитието на Дунавския регион, за което тримата президенти ще се включат в конференция в Канев център.

Заповедта за затварянето на улиците е на кмета Пламен Стоилов за осигуряване мерки за безопасността на движението и осигуряване на обществения ред по време на визитата на тримата президенти.

Според заповедта, на 4 май за времето от 10 до 15 ч. за движение на МПС ще се затворят:

ул. „Константин Иречек“ от ул. „Ат.Буров“;

ул. „Отец Паисий“ от ул. „Добруджа“;

ул. „Добри Немиров“ от ул. „Даскал Никола“;

Ще се промени маршрутът на автобусна линия №19 от ул. „Хан Крум“ по ул. „Борисова“ и бул. „Скобелев“ в посока Русенската корабостроителница. Ще се поставят необходимите пътни знаци за освобождаване от автомобили за целия ден - 04.05.2018 г. на ул. „Янтра“ и ул. „Студентска“ в участъка от ул. „Янтра“ до ул. „Мадарски конник“.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари