Спипаха шофьор с чужди табели в Бяла

0
Собственикът на автомобила сам е поставил номерата, които взел от свой познат
Собственикът на автомобила сам е поставил номерата, които взел от свой познат

Досъдебни производства са образувани в РУ – Бяла, заради установен лек автомобил с други регистрационни табели и мотоциклет без номера.

На 22 април около 18:40 часа екип на РУ – Бяла е спрял за проверка лек автомобил „Ауди“ по ул. "Братя Миладинови" в град Бяла. При полицейските действия контролните органи са установили, че колата е с поставени немски регистрационни табели, а водач е 36-годишен мъж. Направена справка за превозното средство показала, че то е регистрирано на територията на страната и има издадени регистрационни табели, които са били отнети с административна мярка. Шофьорът обяснил на служителите на МВР, че е собственик на автомобила и сам е поставил немските номера, които взел от свой познат.

Случаят е документиран и по него е започнато дознание за престъпление.

По-рано същия ден, около 17.30 часа, в гр. Бяла по улица "Георги Сава Раковски" полицейски екип на РУ – Бяла е спрял за проверка мотоциклет "Хонда" без поставена регистрационна табела, управляван от 37-годишен мъж.

При извършената справка по номера на рамата е установено, че мотоциклетът не е регистриран на територията на България. Установен е мъж, който заявил, че е собственик на превозното средство, но не разполага с договор за покупко-продажба, а представил швейцарски регистрационен талон на мотоциклета, който бил невалиден от август 2016 г.

Установеното по случая е документирано от полицията и е образувано досъдебно производство за престъпление.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари