Русенски щангисти се готвят за Европейско първенство

0
И тримата щангисти са възпитаници на школата на ТСК – Русе
И тримата щангисти са възпитаници на школата на ТСК – Русе

Трима състезатели на ТСК – Русе се готвят за Европейско първенство по вдигане на тежести при мъжете и жените

Трима състезатели на Тежкоатлетически спортен клубРусе са включени в разширения състав на националния отбор по вдигане на тежести в София, който се готви за предстоящото Европейско първенство при мъжете и жените. Надпреварата тази година ще се проведе между 26 март и 2 април в столицата на Румъния - Букурещ.

Повиквателни от старши треньорът на националния тим Иван Иванов са получили Надежда Мей, която се състезава в категория до 53 килограма, Ангел Русев, който се състезава в категория до 56 килограма и Стилян Гроздев, който се състезава в категория до 62 килограма.

И тримата щангисти са възпитаници на школата на ТСКРусе и треньорите Кръстина и Радослав Атанасови. Надежда Мей и Стилян Гроздев вече имат опит в участие на подобен род първенства, като Гроздев спечели бронзов медал в движението изтласкване на Европейското първенство през миналата година в Сплит. Дебют при мъжете ще направи Ангел Русев, който все пак има международен опит макар и при юношите и кадетите.

Окончателният състав на националния тим за първенството трябва да стане ясен в края на следващата седмица, когато отборът заминава за Букурещ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари