Полицаи спипаха русенец с кокаин край жп гарата

0
Случаят е документиран и езаведена преписка за изясняване на престъплението
Случаят е документиран и езаведена преписка за изясняване на престъплението

Полицаи са установили при проверка 19-годишен с наркотик.

На 10 януари около 01:00 часа наряд на групата за охрана на обществения ред при Първо РУ, при обход в района на бул. Мидия Енос в Русе, на паркинг пред магазин, забелязва спрял лек автомобил „Пежо“ с хора в него. При последвалата проверка, в колата са установени четирима мъже.

В хода на полицейските действия е изяснена тяхната самоличност, а в превозното средство е намерена кутия от цигари, в която е имало найлонов плик във формата на топче. Единият от групата, 21 годишен русенец, заявил пред служителите, че намерената кутия е негова и съдържа наркотично вещество – кокаин.

Подобен случай са имали полицаи от Първо РУ, няколко часа по-рано, в района на кея на р. Дунав в Русе. На 9 януари, около 21:45 часа, патрулен екип на Първо РУ, при обход в района на бившата гребна база, е извършил проверка на лек автомобил „Дачия“.

В него са установили мъж и жена от Русе, на 30 и 24 години. Мъжът е предал на полицаите  гриндер, метална кутия и увито в найлон топче от суха тревна маса, за които е казал, че са негови. 

И двата случая са документирани, като е заведени преписки с оглед изясняване на престъпленията. Работата по случая продължава.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари