Кола горя в центъра на Русе

0
Предполага се, че късо съединение е причинило пожара / Снимката е илюстративна/
Предполага се, че късо съединение е причинило пожара / Снимката е илюстративна/

На 17 декември, за времето от 00:52 до 02:00 часа, служители от Първа РСПБЗН-Русе са били изпратени по сигнал за излизащ дим от предния капак на лек автомобил „Тойота“, паркиран на ул. "Олимпи Панов".

Оказало се е, че е възникнал пожар, който е обхванал двигателния отсек на автомобила, малко след като водачът го е паркирал.

Предполага се, че е от късо съединение. Нанесени са материални щети по превозното средство.

През последните три денонощия екипите на РДПБЗН – Русе са имали общо 13 излизания на територията на региона.

На 15 декември са гасили запален метален контейнер в Русе на ул. "Атанас Буров" и пожар в сухи треви и храсти в с. Тетово.

Екип на Втора РСПБЗН е извършил и дежурство с противопожарна техника на градския стадион в Русе

На 16 декември пожарникари от районните служби в град Две могили и в град Сливо поле са гасили пожари в сухи треви, листна маса и храсти, съответно в землищата на селата Г. Абланово и Г. Враново; огнеборци от районните служби в областния град са гасили запалени отпадъци в метални контейнери до бл. „Чавдар войвода“, на бул. Фердинанд и на ул. Никола Табаков в Русе. При изброените произшествия няма пострадали хора, нито нанесени щети.

Вчера сутринта в 08:05 часа екип от РСПБЗН –Бяла е изпратен за съдействие след ПТП на главния път за София, в района на с. Пейчиново. Екипът е обезопасил превозното средство. Малко по-късно в 08:38 часа е постъпило обаждане за горящ контейнер на ул. "Голям Богдан", където е пратен екип на Втора РСПБЗН.

Вчера вечерта за времето от 17:29 до 17:50 часа огнеборци от Първа РСПБЗН са реагирали на сигнал за пожар в още един автомобил - „Лада Самара“ в гр. Русе на ул. "Муткурова" и ул. "Неофит Бозвели". При пристигане на място не са се виждали пламъци, а само е излизал дим. Изгоряла е част от електрическата инсталация.

Последното излизане на огнеборците е било в 22:25 часа снощи. Екип на пожарната във Ветово е реагирал на сигнал за ПТП с „Опел Зафира“, който се е ударил в крайпътно дърво на около 4 км от с. Смирненски в посока с. Тетово. Нямало е сериозно пострадали при инцидента. Четиримата пътници в колата са излезли сами. Екипът е обезопасил произшествието.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари