Това е моята майка. Тя е и мой баща!

1

"Когато отидохме на уреченото място, той ме представи пред малките си приятели с думите: "Това е моята майка. Тя е и мой баща, затова я доведох днес."

Блогърка на име Уитни Китрел се преобразява като мъж, за да спази обещание, което си е дала в деня, в който става самотна майка. Младата жена предизвика вълна от коментари със снимка, която сподели в своя личен профил във фейсбук, пише mama24.bg.

На нея тя е с нарисувани мустаци и е прегърнала своя син. Вижте какво написа Уитни Китрел под нея.

"Когато преди 3 години станах самотна майка, дадох обещание на себе си, че ще направя каквото е нужно, за да имат децата ми "нормален" живот. Такъв, какъвто имат другите им връстници с по двама родители. Дори това да означава да изляза от зоната си на комфорт. 

Оттогава с моя син преживяхме много неща. Пътувахме само двамата, учих го да играе футбол, опитвах се да изхвърлям буболечки от стената в стаята му, без да викам и да изпадам в ужас. Нали така правят татковците? Успявах да осигуря така мечтания "нормален" живот, докато един ден моето момче не се прибра с бележка от детската градина. На нея пишеше, че се организира ден, в която децата трябва да излязат на закуска с понички заедно със своите бащи.

Това много ме смути и дори натъжи. Веднага го попитах дали иска да отиде на събитието от градината заедно със своя дядо. Той ме погледна и категорично отказа с думите: "Не, искам да отида с теб. Ти си моята майка и татко". Така че тази сутрин се събудих и сътворих най-доброто си бащинско облекло. Нарисувах си мустаци и прибрах косата си. Сложих си и шапка, за да я прикрия. А след това излязох на закуска с понички с моя син.

Когато отидохме на уреченото място, той ме представи пред малките си приятели с думите: "Това е моята майка. Тя е и мой баща, затова я доведох днес."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари