Дъщерята на Катрин Зита-Джоунс е голяма красавица

2

14-годишната Карис Зита Дъглас се появи рамо до рамо с красивата си 48-годишна майка, Катрин Зита-Джоунс, на модно шоу на D&G.

И, разбира се, успя да прикове всички погледи върху себе си. 

Дъщерята на холивудската двойка се появи в целия си блясък, като даде сериозна заявка за светло бъдеще. Защото Карис Зита Дъглас не само има известни родители, но и сякаш е наследила най-хубавите им черти. Особено тези на майка си. Приликата между двете определено се набива на очи.

Карис има невинно излъчване и естествена красота, които няма как да не бъдат оценени. Катрин Зита-Джоунс се появи на мондото събитие в провокативен тоалет с много дантела и черен корсет. А дъщеря й заложи на елегантен гащеризон с флорални мотиви в горната част и паднали рамене.

Тинейджърката е готова за модния подиум и е сред онова поколение звездни наследници, готвещи се да превземат светските среди. Както успя да направи дъщеря на Синди Крауфорд, Кая Гербер, например.

Миналата есен Катрин и Карис отново се превърнаха в център на внимание на модно ревю, на което се появиха в тандем. И като че ли това да се случва все по-често. Поне докато звездата на 14-годишната красавица не заблести и със собствена светлина. 

Източник: Lifestyle.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари